Catalan Catalan

PANADES

INGREDIENTS:
  • 1 got d'aigua
  • 1 got oli d'oliva
  • 1 porció / got de mantega de porc
  • 1/2 kg de farina
  • 1 cuixa de xai o la part que més us agradi
  • 1 mica de cansalada salada
  • 1 tros de sobrassada
  • 1/2 de pèsols
  • Sal i pebre

PREPARACIÓ:
Salpebrem la carn i la sofregim una mica en paella.

En un bol o bol, afegim els ingredients per fer la massa (aigua, farina, mantega i oli) i barregem bé fins que quedi una massa homogènia.

Agafem una bola de pasta i vam començar a fer una mena de cassoletes.

Anem omplint amb els trossets de carn de xai que ja hem sofregit, trossets de cansalada i trossets de sobrassada. En cas de voler-amb pèsols, els posem també.

Agafem una altra bola de pasta i aplanem amb forma arrodonida per tapar la cassoleta. Anem tancant.

Preescalfem el forn a 180 graus i posem al forn les empanades aproximadament durant uns 45 minuts.

© Cuina Mallorquina.