Catalan Catalan

COCA DE PATATA

 

INGREDIENTS:

  • 100 g saïm de porc
  • 300 g de patata bullida
  • 275 g de sucre
  • 3 ous grans
  • 50 g de llet
  • 25 g de llevat fresc
  • 550 g de farina de força
  • 30 g d'oli d'girasol

 

PREPARACIÓ:

Comencem picant la patata amb una forquilla i la barregem amb la farina, el
sucre i la mantega.

Un cop pastat tot bé, li afegim els ous i el llevat dissolt en una mica
d'aigua tèbia.

Barrejar de nou fins que quedi una massa una mica enganxosa. La tapem amb un
drap net i deixem que pugi durant una hora.

Passat el temps, la tornem a amassar i la deixem reposar una altra hora
perquè pugi de nou.

De nou amassem en forma de pasta i ja podem posar la pasta en una font
de forn untada amb oli d'oliva.

Quan reposi de nou i pugi, la fiquem uns 45 minuts a forn a 175 graus fins
que es dauri.

© Cuina Mallorquina.